Szexszimbólum helyett inkább átlagos bombázót akarj – 6 érv

Mégis ki találta ki ezt az őrültséget? Ugyan miért ne akarnál egy valódi szexszimbólumot magad mellé? Olyasvalakit, akiért mindenki totálisan odavan… Mielőtt nagyon belemerülnél az álmodozásba, megmutatjuk, miért is jársz jobban, ha csak egy átlagos bombázóval randizol.

1. Mindig azon aggódsz, hányan akarják megdönteni

Oké, bizalom nélkül eleve nem működhet a ti kapcsolatotok sem, de ha tényleg brutálisan jól néz ki, akkor minden egyes alkalommal idegeskedni fogsz, ha távol vagytok egymástól. Nem feltétlenül azért, mert neki nem hiszed el, hogy hűséges marad, hanem mert pontosan tudod, milyenek a férfiak.  Már attól a fejedbe szökik a vér, ha elképzeled, hányan próbálják meghívni egy italra, vagy hányan méregetik, miközben olyan hétköznapi programot csinál, mint amilyen a vásárlás a barátnőkkel.

2. Olyanokkal kell harcolnod, akiket nem ismersz

Akár mentálisan, akár verbálisan, akár fizikálisan, de állandóan harcban állsz majd más férfiakkal. Mentálisan akkor, amikor azon agyalsz, éppen ki akarja ágyba vinni, vagy miért néz ilyen pofátlanul az a néhány pasi benneteket.  Verbálisan akkor, amikor a nemtetszésedet ki is fejezed, és közlöd, hogy jó lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna, és nem a te csajodon pihentetné a szemét.  Fizikálisan pedig akkor, ha a többiek túlzásba viszik a bámulást, vagy közlik, hogy joguk van azt nézni, amit akarnak – erről persze neked más lesz a véleményed. Most őszintén, szükséged van erre a feszültségre?

3. Megváltozik a személyiséged

Ha állandóan őrző-védő szerepet játszol, akkor teljesen megváltozhat a személyiséged – eláruljuk, nem éppen jó irányba. Még a legnyugisabb férfiakból is ki lehet hozni a mélyen rejlő ösztönöket, feltéve, hogy az illető eléggé ingerelt, és kellőképpen szerelmes.  Úgy érzed majd, mindig bizonyítanod kell, hogy te vagy a legjobb és te vagy az alfahím, ezért állandó, de kimerítő éberséggel próbálod majd irányítani a dolgokat. Ez persze hatással lesz a személyiségedre, romlik majd az önbecsülésed, felborul a fontossági sorrended, és mivel jóval stresszesebb lesz az életed, még sok más pozitív tulajdonságtól is elbúcsúzhatsz.

4. Háttérbe fogsz szorulni

Mindezek mellett azzal is meg kell küzdened, hogy bármit teszel, egyszerűen háttérbe fogsz szorulni, és elveszel a ragyogó hölgy mellett. Persze ez túlélhető, de számtalan kellemetlen helyzetet okozhat, és megint csak a legtürelmesebb énedet kell elővenned ahhoz, hogy ne legyél álló nap teljesen kikészülve.  Ráadásul nem csak a környezetetek lehet hatással erre az érzékeny kérdésre, a barátnőd – személyiségétől függően – ugyancsak erősítheti a másodlagos érzést benned. Például azzal, hogy tisztában van vele, minden ujjára jut tíz férfi, szóval, ha te nem úgy viselkedsz, ahogy ő elvárja, akkor fel is út, le is út…

5. Mit gondolnak majd mások?

Hacsak nem rendelkezel te is átlagon felüli külsővel és vonzerővel, akkor számíthatsz rá, hogy az emberek messzemenő következtetések vonnak le abból, hogy ti együtt vagytok. Az első következtetésük az lesz, hogy biztos gazdag vagy, és körbeugrálod a csajt, ő ezért van veled.  Akár igazuk van, akár nem, nehéz teljesen figyelmen kívül hagyni az ilyen övön aluli kritikákat, véleményeket. De mást nem igazán tehetsz ellenük, ugyanis az emberek szeretnek pletykálni, főleg akkor, ha az a céljuk, hogy elvegyék az önbizalmadat, kihozzanak a sodrodból, és így legyen alkalmuk megmutatni, hogy jobbak nálad.

6. Teljesen elvakulttá válhatsz

Nem te leszel az első, de nem is az utolsó, akit elvakít és megnyomorít a szerelem, márpedig ez egy bombázó társaságában pillanatok alatt előfordulhat.  Amellett, hogy a személyiséged megváltozik, csorba eshet az önbizalmadon, még az is lehet, hogy kihasználnak. Persze 100%-ig sosem lehetsz biztos abban, hogy a választottad örökké szeretni fog, és véletlenül se bántana meg, könnyen válhatsz elfogulttá akkor, ha egy földi tünemény minden elérhető eszközzel próbál kiengesztelni.  Bár a külső nem minden, azért valljuk be, mindannyian hajlamosak vagyunk elnézőbbé válni, ha egy csodás nő igyekszik bizonygatni, hogy „az is nem úgy volt”.

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal tette közzé.