Növeld a libidód a konyhában!

Jól teszed, ha a férfiasságodat a táplálkozásoddal is támogatod. Eláruljuk, milyen ételek lehetnek leginkább segítségedre.

Cayenne bors

A cayenne bors segítségével az erekciód hosszabb ideig fog tartani, az ejakulációd is erősebb lesz, és még az orgazmusod intenzitását is fokozza. A benne található enzimek ellazítják a vérereket, és növelik az általános vérbőséget abban a bizonyos szervben.

Salottahagyma

Ez a kevésbé elterjedt, de egyáltalán nem elhanyagolandó hagymaféle segít a stimulációban, mivel tele van káliummal. Ráadásul 50 grammban 21mg magnézium is található, ami egy urológiai kutatás szerint megelőzheti a korai magömlést.

Görögdinnye

Egy texasi kutatás rámutatott, hogy csupán hat szeletnyi görögdinnyében annyi hatásos, citrullin nevű aminosav van, ami már elég ahhoz, hogy megfelelően ellazuljanak a vérereid, és fokozódjon a vágyad.

Római kel

Nagyon fontos A-vitaminforrás a római kel, elég egy adag, és máris bevitted a napi szükségleted 82%-át. Több tanulmány is arra a gyanúra ad okot, hogy az A-vitaminhiányos táplálkozás a herék alulműködéséhez vezethet.

Teljes kiőrlésű tészta

Mint a legtöbb teljes kiőrlésű élelmiszer, az ilyen tészta is tele van ásványi anyagokkal. A mangán szükségletedet például teljes mértékben fedezi egy 140 grammos adag, ami megelőzi az általános fáradtságot és a libidó hanyatlását.

Csokoládé

Egy olasz kutatás szerint akár napi egy nagy kocka csokoládé is fokozhatja a libidódat. A magyarázat pedig nem más, mint hogy a csoki tele van olyan esszenciális olajokkal, amik hatékonyan fokozzák a véráramlásodat. Fontos, hogy ne szétcukrozott tejcsokit, hanem legalább 70%-os feketét fogyassz.

Karfiol

Készítsd el bárhogy, ez a sokoldalú zöldség megoldja a férfias problémáidat. A titka egy olyan vegyületben rejlik, ami lebontja a férfiak szervezetében is természetesen megtalálható ösztrogén egy részét, ezzel helyrebillentve a kívánt egyensúlyt.

(forrás: menshealth.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu tette közzé az oldalon.