Megdöntjük a csajozási mítoszokat!

Te is olvastál már csajozós tippeket a neten, ugye? Ezzel semmi gond nincs, hiszen már így is előbbre vagy ezáltal, mint azok, akik meg sem próbálnak új tudást szerezni e téren. A gond éppen csak az, hogy rengeteg bődületes ostobaság is kering a világhálón a randizgatásról, melyeket itt az ideje cáfolni. Íme, 5 ostoba csajozási tanács, amit nem szabad megfogadnod!

„Legyél nagyon komoly!”

Ez a buta ötlet onnan jön, hogy ha túl sokat mosolyogsz, túl „aranyosan” viselkedsz, vagy akár túl sok smiley-t használsz csetelés közben, akkor majd nem talál téged a lány elég férfiasnak, és nem akar veled randizni…  Talán nem is kell többet mondani erre, mint hogy minden ismerkedés alapja a mosoly és a bizalomgerjesztő megjelenés. Ha nem mosolyogsz, és komolynak vagy ridegnek látszol, azzal inkább elijeszted a lányt.

„Próbáld meg hamar felvinni magadhoz!”

Nem dől össze a világ, ha csak a sokadik randi után köttök ki a másik lakásán. A fizikai közeledéssel nem érdemes várni – értsd: érints meg, adj neki csókot a randi végén –, de ha túl korán akarod ágyba vinni a hölgyet, meglehet, még akkor is lekoppint, ha amúgy kívánna.  Ha korán fokozódik a helyzet, akkor megijedhet, hogy „könnyű nőcis” benyomást kelt, és ezért vet véget az ismerkedésnek… Inkább legyél türelmes, és egyébként se parázz: ha majd szexelni akar, azt nagyon egyértelműen az értésedre fogja adni!

„Ne hívd meg semmire!”

Akik folyamatosan ezt szajkózzák, azokat egyszer biztosan az ujja köré csavart egy nem túl tisztességes nőcske, aki aztán mindent megvásároltatott magának. Ha egy férfi retteg attól, hogy akár egy kávét is fizessen a lánynak, akkor ott valami negatív beidegződés munkálkodik, és nem kell hinni neki.  A legkevésbé sem „szégyen” fizetni egy sütit vagy egy feketét. Ha viszont a lány erősködik, hogy valami drágábbat is akar, akkor viszont ügyelj arra, hogy a részéről mire is megy ki a dolog…

„Ügyelj a kerülendő szavak listájára!”

Amikor olyan tippeket hallasz, hogy „ne beszélj az exedről,” vagy „ne beszélj az anyádról,” akkor az nem azt jelenti, hogy ezek a szavak el sem hagyhatják a szádat.  Ezeknek értelme a következő: ne beszél állandóan és siránkozva az exedről, mint aki még nem tette túl magát rajta, és ne keltsd azt a benyomást sem, hogy az elmúlt néhány évben az édesanyád volt az egyetlen nő, akivel szót váltottál.  Ha ezeknek a feltételeknek megfelel a mondanivalód, akkor a továbbiakban nyugodtan beszélj csak, amiről akarsz!

„Késsél elegánsan!”

Ha nincs rá okod, hogy késsél, akkor legyél ott időben! Amikor arról írnak sok helyen manapság, hogy felborultak a nemi szerepek, az nem csak a férfias dolgokat űző csajokra érvényes.  Egyre több srác kezdi az összes női praktikát, trükköt és kalkulált hisztit alkalmazni az ismerkedésben, mintha egy férfinak ilyesmire lenne szüksége ahhoz, hogy sikeres legyen a szerelmi élete. Javalljuk, hogy inkább maradj a hagyományos maszkulin szerepeknél, mert a hiszti és a tesztelgetést a hölgyek terepe, és nem a tiéd.

(Forrás: men.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.