Hét fő bűn, amit soha ne kövess el szex közben

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a lepedő megkoronázott ördögei vagyunk és minden, amit csinálunk, jó a csajnak. Pedig nem – és ha igazán szeretnél a legjobb lenni az ágyban, akkor ezt a hét kardinális hibát semmi esetre se kövesd el. Mi szóltunk.

1: Előjáték nyista  Igen, te lehet, hogy már azóta állsz, mint a cövek, hogy a csaj megkérdezte, mikor jön a hetes busz, de a nőknek ennél több kell ahhoz, hogy szexhangulatba kerüljenek. Még akkor is, ha tudod, hogy vágyik rád, szüksége van az előjátékra: egy szexi vetkőztetés (vagy vetkőzés – nagyon sok nőt beindít, ha sztriptízelhet a pasijának, és szerintünk téged sem hagyna hidegen a látvány) majd pedig a testének az erotikus birtokbavétele.  És nem a farkaddal, hanem a kezeddel és a nyelveddel; simogasd, csókolgasd, lassan haladj az erogén zónák felé, méghozzá úgy, hogy a klitoriális és vaginális részt hagyod utoljára. Ha jól csinálod, akkor annyira fel fog pörögni, hogy ő húzza le előtted térdelve a nadrágodat.

2: Rögtön a csiklóval kezdesz  Értjük, mert a férfiak túlnyomó része nem igazán gerjed rá, ha a nyakát csókolgatják vagy a combját simogatják: tökéletesen tökéletes, ha a nő rögtön a pénisznél kezdi az izgatást. De a nők nem ilyenek: ha egy nőnek se szó, se beszéd rögtön a csiklójához vagy a nyílásaihoz közelítesz, az túlságosan érzékeny és nemhogy nem izgatja fel, de nagyon kellemetlen és akár fájdalmas is lehet. Lassan kell meghódítani és finoman, ismételjük, finoman kezelni a szeméremtestet az előjáték során.

3: Nem nedvesítesz  Attól még, hogy egy nő felizgul, a természetesen jövő nedvesség gyakran nem eléggé síkosítja be a terepet a behatolásodhoz. Így nagyon ajánljuk, hogy nyelvvel izgasd a háza táját és finoman oszlass szét síkosítót az egész területen. Nagyon sok nőnek fájdalmas a hirtelen behatolás, ha nem elég nedves, szóval ha figyelmes és király szerető akarsz lenni, akkor több mint érdemes erre odafigyelned.

4: Azért akarod elvinni, hogy sikerélményed legyen  Sok nő nagyon érzékeny hópihe tud lenni az egész orgazmus-kérdésben, ezért misztikus szenzoraikkal tuti, hogy megérzik, ha elsősorban a saját dicsőségedre akarod őt elvinni és nem az ő élvezetéért. Mikor például túlontúl sok ideje dörzsölöd ugyanúgy, belőle pedig már nagyon nem jönnek a kéjes sóhajok, te pedig mégis eltökélten folytatod – na itt már nagyon nem az ő igényeire figyelsz, hanem a saját diadalodra.  A nők nagyon bénák tudnak lenni a szex közbeni kommunikációban, de azért vannak nonverbális jelek, amiket könnyen kiolvashatsz: ha már nem nyög, nem feszül be a háta, nem dobálja magát vagy markolja a lepedőt hátrafeszülő fejjel, ehelyett egy helyben, hang nélkül fekszik az annak a jele, hogy nem jól csinálod, rossz helyen vagy rosszul izgatod.

5: Leszopott, de te nem mész a combjai közé  Nem tudjuk, hogy ez egy pornóból a férfinemre ragadt dolog, de tény, hogy az orális kielégítés női oldalról tök természetes, viszont a kölcsön legtöbbször nem jár vissza. Pedig rengeteg nő imádja, ha nyelvvel és kézzel kényeztetik – főleg, mert a nők hetvenöt százaléka nem tud elmenni csak vaginális úton (értsd: csak a szextől), hanem szüksége van a klitoriális stimulálásra (értsd: izgasd a csiklóját). Szóval ha ő már eléggé szétkényeztette a farkadat, akkor te se légy rest viszonozni a szívességet. Ha nyelvben-kézben nem érzed magad annyira ügyesnek, akkor egy csiklóizgató segédeszközt is beszerezhetsz, ami száz százalékos orgazmusgaranciával működik - csak egy tanács. (Egy igen-igen jó tanács.)

6: Az ismétlés nagyon NEM mindig a tudás anyja  Könyörgünk az égre, hogy ezzel nem mondunk újat: nem minden nő egyforma. Ha egy hároméves kapcsolat alatt kitanultad tökélyre, hogyan kell elvinni a csajodat, akkor az nagy valószínűséggel csakis rá vonatkozik és a következő kalandodban nem ez a séma fog működni. Sajnos (vagy szerencsére?) a nők elég bonyolultan vannak bedrótozva izgatás-vágy-orgazmus témában: ha ugyanazt a módszert próbálod az új csajodon alkalmazni, ami az előzővel flottul bevált, lehet, hogy nagyot fogsz koppanni. Figyelj a jelzéseire: érzékeld, ha neki nem jó, amit csinálsz és megsértődés helyett változtass a taktikádon.

7: Azt hiszed, attól leszel tökös csávó, ha három óráig nyomod  Valld be, hogy van benne igazság: minél tovább bírod az ágyban, annál faszább Janinak érzed magad, nem? És az igaz, hogy a nőket enyhén szólva lelombozza, ha öt perc után már túl vagy a csúcson és büszkén horkolsz mellette. De ez nem azt jelenti, hogy a nők maratoni dugatonra vágynak: a legtöbb csaj az arany középutat szereti a szex időtartamában. Ha túl sokáig küldöd monoton, akkor két dolog is történhet a csajjal: egyrészt kissé fájhat már neki, mert az izgalom múltával a belső nedvessége is oda lehet, másrészt pedig elkezd gondolkozni, hogy vajon hány tojás van még a hűtőben és mikor kezdődik a kedvenc sorozata. Ezt szerintünk el szeretnéd kerülni. Úgyhogy a jótanácsunk: ne sprintelj, de ne is fusd körbe a Balatont – nyomj egy számodra is sokkal kényelmesebb távot szexben, amibe totál belefér a vadulás és a változatosság is.  Ha pedig ezek közül egyik hibába sem estél soha, akkor most virtuálisan meghajlunk előtted: jó vagy az ágyban a csajoddal, pajtás. Ha viszont igen, akkor sincs semmi vész: jó pap is holtig dug tanul - figyelj oda ezekre és a csajod garantáltan értékelni fogja.

(Forrás: player.hu)

A cikket a mrpotencia.hu tette közzé.